Toteutuneita töitä

Kesarin toiminta-ajatuksena on avustaa pientaloja ja asunto-osakeyhtiöitä niiden korjaus- ja huoltotöiden osalta. Olemme erikoistuneet ulkona suoritettaviin töihin. Sisätöitä teemme vain kylmänä vuodenaikana. 

Ohessa näytteitä valmistuneista töistämme. Pyynnöstä toimitamme luettelon viime vuosina valmistuneista suurehkoista töistämme.

Uusi terassiportaikko ja pihalaatoitus omakotitaloon.

Kestävät kierreportaat rinteeseen.

Viime vuosina olemme tehneet lukuisia ulkoportaikkoja.

Maalaukset ovat yrityksen tärkeä työmaa, ja tiiliosat vaativat aina erityisen hyvän suojauksen.

Yhä useampi aita tehdään nyt kyllästetystä laudasta.

Tämä terassi on tehty kierrepaaluille maassa olevan paksun multa- ja savikerroksen vuoksi.

Rivitalon hiekkalaatikko on suunniteltu myös taloyhtiön kesäiltojen kokoontumispaikaksi grilleineen ja leikkikalujen säilytyslaatikkoineen.

Savusaunan terassi.

Erillistalojen välinen aita, 30m

Paritaloasunnon terassi purettiin ja paikalle rakennettiin uusi ja laajennettu terassi valokatteineen. Lisäksi jyrkkään rinteeseen tehtiin aita portteineen.

Talon ympäri rinteeseen tehdyssä 106 metrin pituisessa pystyaidassa on 3 erillistä porttia. Kuvassa oleva portti mahdollistaa pihalle ajon.

Rinteeseen tehdyn 25m2:n terassin alle tehtiin varasto ja sivuun 2m2:n vihannespenkki. Sivussa oleva kivi säilytettiin maisemallisista syistä.

Pitkät S-muotoiset portaat kallion päällä olevaan taloon. Epätasaiset ja erityisesti talvella vaarallisen liukkaat luonnonkiviportaat uusittiin puuportaiksi. Portaiden pituus on 17 metriä ja nousu noin 5 metriä. Samalla portaille uusittiin valaistus.

Talo sijaitsee korkealla kalliolla ja vaati jämerät portaat. Portaat suunniteltiin riittävän leveiksi ja maastoa myötäileviksi. Toteutuksessa huomioitiin myös tarve vaivattomaan lumen poistoon. Portaat ovat pitkät, vain osa näkyy kuvassa.

Jyrkän rinteen terassi oli normaalia töisevämpi ja vaati kiinnityksen kallioon sekä kestävät pilarit. Lopputulos sopii erinomaisesti talon arkkitehtuuriin. Terassi suunniteltiin ja tehtiin yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Noin 8 neliön halkovajaan mahtuu noin 16 pino-m3 polttopuuta, joten se riittää omakotitalon kahden vuoden tarpeeseen. Samalla vaja on pihan kaunistus.

Valmistumisvaiheessa oleva terassi Kauniaisissa Helsingintiellä.

Kesän ensimmäisiä töitä ovat nurmikkojen teot.

Lasten puumaja. Maja on tehty siten, että elävä puu lävistää majan katon ja lattian, ja voi jatkaa kasvuaan osana majan elämää.

Asiakkaan suunnitelman mukaisesti toteutettu terassi kaiteineen, portaineen ja kukkalaatikoineen.

Terassi hirsimökin eteläseinustalla.

Vinorima-aita ja rimoitettu sisääntuloeteinen.

Pihatöiden suunnittelu ja toteutus ovat vuosittaisia töitämme.

Kesar Oy

Esa Hurtig

Tammipirtinkuja 2 

02330 Espoo 

puh. +358 (0) 50 308 1815

E-mail: esa.hurtig@kesar.fi

Y-tunnus: 3109375-6

Kaikki Kesarilta tilattu työ on kotitalousvähennyskelpoista.